خواص مصرف کشمش و قند خون را کاهش دادن یا بالا بردن
خواص مصرف کشمش و قند خون را کاهش دادن یا بالا بردن
خواص مصرف کشمش و قند خون را کاهش دادن یا بالا بردن در سایت جسارت
کشمش و قند خون ,کشمش و قند خون,کشمش قند خون,کشمش برای قند خون,کشمش کاهش قند خون,کشمش قند خون را بالا میبرد,کشمش قند خون دارد,کشمش برای قند خون مضر است,تاثیر کشمش بر قند خون,تاثیر کشمش در قند خون,اثر کشمش بر قند خون,خوردن کشمش برای قند خون,فواید کشمش برای قند خون,آیا کشمش قند خون را بالا میبرد
خواص مصرف کشمش و قند خون را کاهش دادن یا بالا بردن
در این مطلب از سایت جسارت به آیا کشمش و قند خون را کاهش میدهد یا یالا میبرد می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد
غذاهایی دارای نمایه گلیسمی بالای 70، در افراد مبتلا به دیابت محدودیت مصرف دارند؛ به عنوان نمونه نان سفید یا باگت، سیبزمینی پوره پختهشده و لهشده، آبمیوه به ویژه آبمیوههای تجاری، آب هویج، هنداونه، طالبی و خربزه برای افراد مبتلا به دیابت محدودیت مصرف بیشتری دارد.
کشمش و قند خون
بر اساس تحقیقات پژوهشگران مرکز آترواسکلروز و متابولیک لوئیزویل(L- MARC)،خوردن کشمش به اندازه سه بار در روز سبب کم شدن مقدار زیادی از قندخون پس ازغذا در مقایسه با تنقلات معمول دیگر با همین اندازه کالری می شود. در این تحقیق ۴۶ مرد و زن مبتلا به دیابت شرکت داشتند. به افراد شرکت کننده بطور تصادفی در میان وعده ها کشمش یا میان وعده های تجاری فاقد کشمش ، میوه یا سبزیجات، ۳ بار در روز به مدت ۱۲ هفته داده شد. محققین با بررسی مقدار قند خون بعد از وعده ی اصلی غذا در این افراد متوجه ی کاهش چشمگیر قندخون بعد ازغذا در گروهی که از کشمش به عنوان میان وعده استفاده کرده بودند درمقایسه با قند خون همین افراد قبل از آزمایش شدند (۱۶درصد).
باید توجه کرد با اینکه مصرف خرما، کشمش و توت خشک، جایگزین مناسبی برای قند و شکر در افراد مبتلا به دیابت است ولی به این معنا نیست که این مواد خوراکی موجب بالا رفتن قندخون نمیشوند و یا به هر مقدار قابل مصرف هستند؛ این امر در مورد عسل نیز صدق میکند.
کشمش و قند خون
آنها دریافتند مصرف کشمش سبب کاهش هموگلوبینA۱Cتا۰,۱۲ درصد می شود، در حالیکه مصرف اسنک های تجاری سبب کاهش چشمگیر قند خون بعد ازغذا یا هموگلوبینA۱C نمی شود. دکتر Bays می گوید: در مقایسه با گروه کنترل، گروهی که از کشمش برای میان وعده استفاده می کردند کاهش قابل توجهی از نظر آماری در مقدار قند خون بعد از وعده ی غذایی مایع در آنها دیده میشود. میزان قندخون ناشتای این افراد در شروع آزمایش بین ۹۰ تا ۱۰۰ میلی گرم در دسی لیتر بود.تأثیرات مطلوب مصرف کشمش بروی مقدار قند خون با کاهش معنی دار مقدار هموگلوبین A۱Cدر گروه آزمایش نسبت به زمان قبل از آزمایش تایید می شود.
خواص مصرف کشمش و قند خون را کاهش دادن یا بالا بردن
برای مقایسه تاثیر غذاها بر افزایش قند خون، شاخصی به نام گلیسمی وجود دارد که نشان میدهد غذاهای حاوی کربوهیدرات تا چه اندازه میتوانند بر میزان قندخون یا بیماری دیابت اثر بگذارند.
کشمش قند خون
در حالیکه در مقایسه ی داخل گروهی در افرادی که از اسنک های تجاری استفادهمی کردند هیچ کاهشی در مقدار هموگلوبینA۱Cآنها گزارش نشد. دکترpainterمی گوید: کشمش دارای شاخص گلایسمیک نسبتاً پائینی است و حاوی فیبر وآنتی اکسیدان می باشد که همه ی این موارد به کنترل قند خون بعد ازغذا کمک می کند. کاهش قندخون و رسیدن به مقدار هموگلوبینA۱Cطبیعی بسیار مهم است زیرا می تواند درپیشگیری از عوارض دراز مدت دیابت بروی سیستم قلبی عروقی موثر باشد.
کشمش و قند خون
- ۹۷/۰۷/۰۵