علائم سرطان عضله دست چپ
علائم سرطان عضله دست چپ
سرطان ماهیچه ،سرطان ماهیچه در کودکان،سرطان ماهیچه بازو،سرطان ماهیچه دست،سرطان ماهیچه دست راست،سرطان ماهیچه چیست،سرطان ماهیچه رحم،سرطان ماهیچه،سرطان ماهیچه دست،علائم سرطان ماهیچه،سرطان عضله بازو،سرطان عضله دست،سرطان عضله دست راست،سرطان عضله دست چپ،سرطان عضله دست چیست
در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد سرطان ماهیچه صحبت کنیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروان گرامی قرار گیرد.این روزها نام سرطان های مختلفی به گوش انسان می خورند. نام یکی از انواع سرطان هایی که شاید به گوش شما نخورده باشد سرطان ماهیچه یا سارکوم می باشد. سارکوم از بافت همبند مانند غضروف و ماهیچه و استخوان ایجاد می شود. به همین دلیل به سرطان عضله و سرطان استخوان در هر قسمت بدن، سارکوم نیز می گویند. سارکوم بیماری ناشناخته ای می باشد و علت مبتلا شدن به آن مشخص نمی باشد. اما تا حدودی تغییرات ژن در مبتلا شدن به سرطان ماهیچه دخیل می باشند
آمار سرطان ماهیچه
سرطان عضله یا سارکوم، ۲ درصد از کل سرطان ها را شامل می شود و بافت های عضله و مفصل را در گیر می نماید. سرطان عضله یا سارکوم در دست ها و شکم و اندام ها نیز بروز می کند . متخصصان ارتوپد به این دلیل که حدود ۴۰ درصد این نوع سرطان در اندام ها ایجاد می شوند، نقش بسزایی در درمان آن دارند. معمولا این گونه سرطان ها سریعا سایر اعضای بدن را نیز درگیر می نمایند به خصوص ریه ها را، اما با تشخیص زود هنگام آن می توان،درمان را آغاز نمود و دیگر نیازی به قطع عضو درگیر نباشد. تقریبا حدود ۲۰۰۰ نفر در کشور ما به سرطان عضله مبتلا هستند، اما در کشور ما ایران هنوز مراکزی جهت تشخیص این نوع سرطان ایجاد نشده است.
علائم سرطان ماهیچه
امکان مبتلا شدن به سرطان عضله یا سارکوم در تمامی افراد با رده های سنی مختلف وجود دارد. از علائم شایع آن می توان به موارد زیر اشاره نمود درد – التهاب – تب خفیف – شکستگی های ناگهانی به علت ضعیف شدن استخوان ها – تورم یا وجود توده بدون درد (در دست و پا و سر)- در صورت پیشرفت سرطان در نواحی ریه و مغز استخوان امکان بروز علائم در این نواحی نیز وجود داد معمولا سارکوم های استخوان با درد همراه می باشند. اما هز درد استخوانی الزاما، سارکوم نمی باشد. هموطنان عزیز در صورت بروز هر گونه توده ای سریعا به پزشک مراجعه نمایید تا تشخیص صحیح و درست داده شود، برخی اوقات افراد این توده ها را نادیده می گیرند و آن ها را توده چربی تلقی می نمایند. اگر سارکوم دیر تشخیص داده شود امکان دارد قطع عضو در ناحیه درگیر صورت گیرد.
تشخیص سرطان ماهیچه
جهت تشخیص می توان از موارد زیر استفاده نمود رادیوگرافی ساده ام آر آی سی تی اسکن اسکن رادیوایزوتوپ نمونه برداری از توده استخوانی در صورت درگیری بیماری در مغر استخوان و ریه ها، نمونه برداری از مغز استخوان و زادیوگرفی قفسه سینه ضروری می باشد
درمان سرطان ماهیچه
1-شیمی درمانی قبل از جراحی جهت کوچک کردن اندازه تومور و راحتی بیشتر در جراحی 2- شیمی درمانی بعد از جراحی 3- استفاده از رادیوتراپی نیز قبل و بعد از جراحی و بعد از شیمی درمانی موثر می باشد 4- استفاده از جراحی 5- قطع عضو زمانی که بیماری در بدن رشد کرده باشد و مابقی قسمت های بدن را نیز درگیر کرده باشد
نشانه های سرطان ماهیچه
پزشکان معتقدند که سارکوم اغلب با دردها یا جراحات ناشی از ورزش اشتباه گرفته میشود، زیرا نشانههای آن شبیه به نشانههای جراحاتی است که کودکان و نوجوانان هنگام ورزشکردن برمیدارند. درد در ناحیه تومور، همراه با ورم یا گرما از نشانههای اصلی محسوب میشود. ممکن است این درد شبهنگام یا موقع ورزش کردن بدتر شده و چند هفته پس از شروع درد، عضو مجروح شده به درستی حرکت نکند. اگر تومور در استخوان پا رشد کند، فرد لنگی توجیهناپذیر دارد. همچنین ممکن است تب خفیفی داشته باشد. اگر سرطان به بخشهای دیگر بدن مانند ریهها یا مغز استخوان پخش شده باشد، نشانهها در آن بخشها نیز خودشان را بروز میدهند. در بعضی موارد، نخستین نشانه بیماری، شکستن پا یا دست است که بدون هیچ دلیلی (یا با ضربه خفیف و ملایمی) رخمیدهد، زیرا سرطان، استخوان را ضعیف کرده و آن را نسبت به شکستگی آسیبپذیر میکند. درد شایعترین علامت این بیماری است. محل تومور ممکن است متورم شده و لمس محل دردناک شود.
انواع سرطان ماهیچه
سارکوماها دو نوع «استخوانی» و «بافت نرم» دارند. سارکومای استخوانی علاوه بر استخوان های ران، در همه استخوان ها ایجاد می شود. این نوع سارکوما در دو نوع «استئو سارکوم»، نوعی از رشد نئوپلاسمای بدخیم بافت استخوانی با منشا سلول های مزانشیمی استخوان و «یوئینگ سارکوم»، تومور استخوانی بدخیم که بیشتر در استخوان ران، لگن و ساق ایجاد می شود، بروز می کند. متاسفانه یویینگ سارکوما در جوانان و نوجوانان 10 تا 20 ساله دیده می شود و در مانش طولانی مدت (تا یک سال) و هزینه بر است. چون ابتدا بیماران شیمی درمانی می شوند، پس از آن تحت عمل جراحی قرار می گیرند و بعد از عمل نیز برایشان دوباره شیمی درمانی تجویز می شود. سارکومای بافت نرم هم ممکن است در تمام بافت های نرم بدن ایجاد شود.
تفاوت سرطان ماهیچه و کیست استخوانی
کیست های استخوانی، تومروهای خوش خیم استخوانی هستند ولی سرطان ماهیچه تومورهای بدخیم با منشا سلول های مزانشیمی است. درمان کیست های استخوانی متفاوت است ولی درمان سارکوما به چندتخصصی (Multidisiplinay) نیاز دارد، یعنی برای درمان بیماران مبتلا به سارکوما متخصصان شیمی درمانی، رادیوتراپی، جرح، رادیولوژیست و پزشکان هسته ای باید کنار هم کار کنند. این امر کار درمان بیماران را دشوارتر می کند، زیرا جراح به تنهایی قادر به درمان بیمار نیست. از سوی دیگر، برخلاف سایر سرطان ها که لزوما به جراحی نیازی نیست، بیماران مبتلا به سارکوما حتما باید تحت عمل جراحی قرار بگیرند. در اعمال جراحی، علاوه بر کل تومور، باید یک تا 2 سانتی متر از بافت اطرافش هم برداشته شود.
جراحی سرطان ماهیچه
یکی از مسائل اصلی در جراحی سارکوما این است که چه میزان به تومور نزدیک شویم و تا چه شعاعی از تومور و بافت اطراف آن را از بدن خارج کنیم. برای حل این مشکل نیز در حال انجام مطالعات سلولی هستیم. نتایج این داده ها در طراحی پروتزهایی که قرار است جایگزین استخوان شود بسیار مهم است تا زای ان طریق فردی که گیرنده پروتز است، در پیوند نداشته باشد، پروتز در بدن شل نشود و دارای عملکرد مناسبی باشد.
بیشتر بخوانید : گرفتگی عضلات پا در خواب ♥ درد عضلات بعد از ورزش ♥ سرطان دست چپ
گل میخک هندی
درمان سرطان ناخن
داروی درمان مالاریا
علائم سرطان استخوان صورت
علائم سرطان لنفوم غیر هوچکین
گل میخک برای دندان درد
علائم سرطان ناخن
داروهای درمان مالاریا
علائم سرطان پوست صورت چیست
سرطان خون لنفوم غیر هوچکین
گل میخک قرمز و سفید
علائم سرطان ناخن چیست
آب پنیر برای لاغری
سرطان ماهیچه پا
سرطان لنفوم معده چیست
گل میخک قرمز پررنگ
سرطان ناخن شست پا
آب پنیر بدنسازی
سرطان پوست صورت چیست
طول عمر بیماران سرطان لنفوم نان هوچکین
- ۹۷/۰۷/۱۶